De kallar mig cannabis-aktivist, inte vän med nån kapitalist

Rubriklåt: Aktivist med general knas, som jag obs inte håller med om lol, men det är en härlig sommarlåt vi hörde igår och jag sjunger den raden på ett särskilt sätt så det är typ en grej.
 
Hej från tåget! Alldeles snart är vi i stockholm så jag bloggar i sista minuten som man bör. Och alltså you guys jag mår så bra! Lite wiplash kanske men jag gööör det. Förutom att jag har bränt sönder mina smalben :( av alla jävla ställen!
 
Detta gjorde jag när jag var med Alex i stan. Hen ville ha en islatte men det var inte så många platser på espresso house, så hen kom på att vi kunde sitta på de jättesköna bänkarna på stortorget. "då kan du köpa en milkshake från glasskulturen!" hen är 1 geni. Så det gjorde jag och den var väl okej, men hallå milkshake i solen men bryr sig om hur den smakar. Så där satt vi och levde life och pratade om att hen har gått med på att vara med i skamkalas (!) och hur bra vi mår nu när det är varmt. Vi behöver sol Alex och jag. Sen handlade vi mystiska kakor till kvällen och jag åkte hem, för att åka iväg igen direkt till Lilla. Vi skulle ha repslag! Det är alltså rep+sjöslag, alltså rep och fest.
 
Dit kom jag och vi började repa inför grejer där vi kanske ska sjunga och spela saker hmm veeem vet vad det kan vara. Vi testade olika stämmor och uppdelningar, jag tog toner jag inte hade tänkt att jag kunde ta, jag ställde frågan "vill du ha tårar eller ko?", hon svor över intron och alltså ååååh vi spelade igen det var så amazing! Och sen gjorde hon kycklingsallad! Jag var väldigt hungrig och hype, så jag åt varje smula på min tallrik och till slut brydde jag mig inte ens om gaffeln utan slemmade runt i vitlökssåsen med handen. Detta gjorde Lilla jätteglad, för det är inte ofta jag är så pepp på mat, så båda var lite orimligt glada där. Sen lyssnade vi på somriga låtar och pratade om lite mer deep shit, men också tramsiga saker som quidditch. Jag testade hennes minne och hon berättade vad hon kom ihåg, men när det komm till vaktare var det svårt.
Hon: Målvaktare?
Jag: nej men näst. Inte målare, men...
HOn: Snickare!
Vi skrattade massor åt det och också när jag påminde henne om Oliver Wood, utmärkt namn för en snickare ju! Vi åt också de mystiska kakorna: Något rocky road-aktigt som var gott men kanske inte som kakor (själva kakdelen behövdes liksom inte) och några större chokladkakor som vi tyckte mycket om, särskilt Lilla. Så det var en underbar tid! Men jag var ju tvungen att åka hem, så det gjorde jag, och packade och lyssnade på flashback och hade det bra. Och nu är jag på tåget, som snart är framme som sagt, och mår så otroligt bra. Hoppas det håller i sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0