De stör sig för de hinner inte ifatt oss hinner inte ikapp

Rubriklåt: Cappuccino med Jelassi och l1na, min favoritlåt just nu som är så somrig och härlig
 
Hallå från himma! Mitt internet har flippat igen så jag sitter här och snyltar som en rimlig person. Hoppas de löser det snarast men jag har lite svårt att tro det. Hatar när saker inte funkar bläää men förutom det mår jag ganska bra skulle jag säga! Och vad har jag gjort sen sist? Om ni gissar "sovit helt sjuka mängder" gissar ni rätt lol. Men inte bara, jo nästan, men förutom sömn har detta hänt:
-Jag har handlat med pappa. Vi var oerhört opepp på denna aktivitet, så vi gick mest runt och tog det absolut mest nödvändiga. Det var tråkigt men vi åt i alla fall bk. Det skulle vara nån slags vitlöksburgare men det var det inte tyckte vi. Åååh jag saknar vitlöksburgare på bulltofta kött! Det ska jag säga till pappa så kanske vi åker dit!
-Gruppchatten har pladdrat en massa, bland annat om ett läskigt heteropar som hade...gris-kink? Så de hade sex i lera? Eller hon (såklart mycket yngre än han) var en gris i koppel i lera och han var en soldat? Hur hänger de här sakerna ihop jag förstår inte :( det var sjukt i huvet!
-Igår natt lyssnade jag på massa p3 låten och song exploder vilket var life. Jag fick höra Billie Eilish och girl in red prata om sina psykiska problem och det var väldigt spännande och fint och allt sånt där. Och såklart fick jag massa fomo för jag vill också skriva musik med folk! Det vill jaaag!
-Och idag har jag sovit och sen kom jag hit och här har vi fikat och pratat om sommarstugor och the mentalist och sånt man gör.
-OBS när jag skriver sovit menar jag också typ vilat och sånt, så sover inte riktigt lika mycket som det ser ut. Fast fortfarande jättemycket.
-Vilket är bra för har haft så mycket konstig ångest! Glömmer alltid att min ångest också går upp massor när jag inte är utvilad och ba vad händer :( men idag mår jag bra! Och ska äta lax ikväll woho! Ses imorgon, förhoppningsvis från mitt eget hem men lovar inget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0