Girl I've known happiness, my heart it could burst, and knowing that you felt it too it only makes it worse

Rubriklåt: Done deal med Grace Petrie, den bästa låten hon har gjort som vi hörde igår och testade vem som hade rätt om hur låten ska tolkas genom att fråga Henrik. Hen höll med miiig!
 
Hej från mig och Stella! Vi tittar på todd och har det bra, och jag ska blogga om min gårdag, sista Henrik-dagen. Vi åkte efter förra blogget till Lilla för fika, rep och häng. Vi hade med oss massa delikatobollar och vindruvor och loka crush, vilket ju var perfekt! Vi pratade om queera folkmusiker, feel good sessong 2 ("vi vill ju inte spoila dig!" "Men jag vill ju veta vad som händer så jag vet om jag vill titta!" jag är tydligen inte normen där...) och annat jox, och så repade vi såklart. Henrik var suflör när vi inte kom ihåg texterna (vilket inte var så ofta som man kunde tro!) och det gick ganska bra fast min röst var paj. Sen lyssnade vi på musik, argumenterade om rubriklåten, åt delikatobollar med stor pasion och sen åkte vi hem.
 
Då såg vi såklart mer så mycket bättre och alltså the emotiooons man får! Inte lätt! Vi åt fryspizza också, som man bör då och då, och sen poddade vi. Det skulle bli en rätt serri podd, men det blev mest om...bondgårdar. Funkar ju också. Och sen kom Stelllla! Vi hann titta på Felix, röka en del cigg (vill alltid sitta mellan två rökare lol) och prata om Harry Potter, ännu mer shady grejer Henriks ex tycker och annat man pratar om, och sen sov vi. Och idag? Vi har sovit. Och vilat. Och vilat mer. Och ätit pizza. Henrik åkte hem på morgonen, så vi har bara varit stemma idag och det har varit så fint. Och nu tror jag bestämt att vi ska se en gay tv-serie! Vi vinner midsommar så ni vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0