God forgive America for every single war

Rubriklåt: Purge the poison med Marina, en av mina bästa 2021-låtar och albumet kom ut igår iiii! Also så rolig rad, för alltså...every single war? Första och andra världskriget said hi? A lot of wars said hi?
 
Hej från tåget! Vi lämnade precis Alvesta och jag lyssnar på podd och längtar tills jag är hemmma. The hype is real för min säng. Fattar ni att någon annan ska sova i min säng sen? Yeah how 'bout no :( särskilt om hen tar med sig män till sängen! Får panne på detta faktiskt! Men ja det vill kanske ingen höra om, så jag kan prata om igår. Då var jag och Stella ganska ledsna / ångiga av olika anledningar, så vi tog en nap och lyssnade på mord och sen mådde vi lite bättre. Hon fixade mat som var "inte snel men inte lezkig heller" och vi tittade på en jävla knutby-dokumentär. Och alltså jag blev så arg! För plötsligt upptäckte jag...att det skulle komma ny info? Men vi hade inte alla svar tydligen? Varför ska jag titta på en jävla dokumentär om vi inte får veta vad som fucking hände what's the point? Jag vrålade om detta jättemycket och Stella skrattade åt mig. Rimlig reaktion av henne tycker jag. Men jag fick panik hallå!
 
Vi sov en massa sen och idag hann vi gosa och lyssna på marina och grejer, och nu sitter jag här och åker. Jag vill komma frammmmmm! Ibland är det kul att åka tåg men idag är det faktiskt tråkigt och jag vill hem och sova. Tack å hej vi ses från Skåne och kanske balkongen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0