Jag röker sista ciggen, vill inte dela längre, för om man inte delar räcker sista ciggen längre

Rubriklåt: Inget kan ta slut nu med södra station, som jag hörde igår och alltså är så hype på att ha en rökare i mitt hem let's go passivrökning
 
Hallå hallå från Luuund! Och från Jossan som just nu stångar min hand och är en sötboll. Älskar den jävla ungen. Fast nu kastade hon ner en påse från soffbordet sååå allt är som vanligt. Jag sitter i san och snart kommer Finn hit! Seriöst, den som planerade mina närmaste två veckor var inte så smart. Det var tyvärr jag. Men är ändå hype!
 
Så, livet har varit ganska mysligt här hemma. Jag har tittat massor på videos från en youtuber som berättar om sitt liv som goth, missbrukare och anorektiker i början av 00-talet, vilket är mycket mer spännande än det kanske låter. Fast stelt.se för jag har använt fel pronomen för honom, men ändån. Jag har också handlat (massa riktig mat, typ grönsaker, I'm scared! Alex frågade om Emma Black var skyldig lol) och idag har jag hängt med Alex. Vi köpte goda drycker från espresso house och solade på solbänkarna (Alex hade varma kläder för hen tittade ut, jag hade kalla kläder för jag läste på internet, jag hade rimliga kläder, internet går visst att lita på Alex) och pratade om att bli utnytjad / utnytja, amning (måste konsultera min amningsexpert) och vad som är bra och obra att fråga transpersoner om. Mycket trevlig tid! Och nu har jag köpt random saker på systemet (kändes verkligen som "random skit") och nu väntar jag som sagt på Finn. Och det är sommar och jag har min balkong så jag är inte stuck inside och livet är bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0