När jag vandrar genom hagarna, i de ljumma junidagarna

Rubriklåt: Då väntar jag vid vägarna med Helen Sjöholm, som jag och Onna sjungit i shuffle-takt jättemycket de här dagarna och det är ju dessutom junidagar
 
Hej från Husby! Jag är helt slut och vi tittar på en dokumentär om de skånska pedofil-bröderna, som vi är lowkey besatta av. Det är en så sjuk story och jag vill mörda dem. Mööörda. Men ja, i övrigt är världen bra lol, och jag ska blåga om mitt lilla life. Igår efter blogget åt vi middag och spelade in podd, en lite märklig kombination, men kul ändå tyckte jag. Särskilt skamlåten hade vi mycket roligt åt. Sen kom Kiti och vi tramsade och pratade och jag och Kiti hypade spellistor. Hon är i ett listflow och det älskar jag! Men vi fick gå och lägga oss i tid, för vi skulle gå upp tidigt idag och gå på utflykt!
 
Vi åkte in till stan och träffade Onnas kompis Linnea och hennes dotter Janelle. Vi tog oss till båten och tog denna till waxholm, där vi skulle fika och ha det bra. Vi träffade Linneas farmor och farfar som bor där (tänk att bo precis vid vattnet aaaaaa) och Janelle fick leka i vattnet lite, och sen gick vi till hembygsgården. Jag hade superångest så jag kunde knappt tänka, men vi satte oss i solen och åt våfflor med grädde och massa goda bär och grejer. och massa kakor och ja, vi bara gick loss, som man bör! Sen tog vi oss därifrån och jag åkte buss själv like a pro, så jag kom till Kista och mötte min tjeja. Vi köpte kattsand och handlade en massa och sen åkte vi hem, och då fick jag sova som en sten i några timmar. Hallå jag älskar min tjej för hon är så bra och låter mig vara en blobb <3 och ja nu har vi sett den mörka jävla dokumentären, uuuuusch, och snart ska jag nog sova lite mer för jag kan knappt hålla ögonen öppna. Dying of trötthet. Ska aldrig gå på utflykt igen! (jo det ska jag lol)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0