Thank god for rebellion

Rubriklåt: Rebellion med dotter, som vi har hört två gånger idag och som är så jävla bra, den påminner mig dessutom om min nya bok
 
Hallå hallå från Onna-världen! Onna lagar mat och sjunger lovsånger om köttbitarna hon hanterar för närvarande, kan jag berätta. Jag har enorma myggbett i pannan, kan jag meddela, flera stycken. Men då vet man att det är sommar och allt sånt! Och vilken härlig sommartid vi har haft! Igår efter blåget åkte vi till Stella, vilket tog hundra år, särskilt som vi missförstod varandra så hon gick till tunnelbanan och vi var utanför huset. Starkt. Men detta sjuka hände: Ingen blev sura på den andra för detta! Bäst är det! Men när vi väl hittat varandra satte vi oss i gräset och solade och pratade om att Stella borde bli den nya utropsrösten i tunnelbanan (hon visade sin bästa bingoröst, we approved) och en hel del annat knäppt. Sen kom pizza och vi satte oss vid de jättemysiga borden på innergården där det var kvällssol och mysigheter! Vi levde prima life och lyssnade på bra musik och åt pizza och sooolade. Bäst var det. Sen åkte vi hem och eftersom jag är superrimlig fick jag ångest, men till sluuuut somnade jag.
 
Idag har jag sovit massor, vilket har varit bäst. Onna har varit och simmat, så hon kom hem och var överlycklig, och jag har sovit massvis och också skrivit bok. Jag drömde vad jag skulle skriva, sjukt nog, så jag skrev det och det blev bra! Men sen har vi suttit ute på bänken och hängt med random grannar, as one does, vilket var väldigt kul. Vi försökte förklara det dåliga med twilight, Lee och Luna plockade blommor medans Kiti tappade bort alla sina tändare och vi alla pratade om katter och planeter och grejer. Och nu är vi här och lyssnar på bokar och snart ska vi äta middag! Och podda! Hype! Ses imorgon i Husby.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0