Your heart is the only place that I call home

Rubriklåt: Heartlines med Florence + the machine, från veckans cirkelskiva (men egentligen alldeles för somrig för idag)
 
Hej från hemma, med internet woop! Jag vet att ni undrar. Jag ska snart iväg, som seden kräver, och ska såklart get yall up to date. Igår efter blogget ropade pappa "Emma kom! Du kommer tycka det här är kul!" jag var lite skeptisk, men det som var kul var att hans quiz-podd hade pridetema och spelade queerlåtar! Jag kunde såklart alla för jag rular och queerlåtar rular. Sen åt vi lax med romsås (!) och jag lyssnade på flashback när pappa tittade på fotboll, så jag typ hängde med i matchen också. Inte den med Sverige alltså, det är för ansträngande. Sen åkte jag hem och pratade med Kiti om psykologi och psykoser, skrivande, respons och en massa annat för att prata med henne är det bästa this is fact. Så jag mådde jättebra och det var sommarnatt och jag åt chips och drack gott vin och levde life.
 
Idag har hantverkarna varit här för sista gången (hoppas jag!) och sen har jag träffat Alex. Vi var oerhört kränkta över regnet, men pratade om rimliga hyror och kulturen på träningspass och sånt, och nu är jag här. Ganska trött, men det finns vatten i lägenheten och snart ska jag åka på nya äventyr. Men jag är trööött :( det kanske märks på det här oerhört tråkiga inlägget. Så kan det gå ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0