Det här är queen shit vem är som mig

Rubriklåt: Queens med lilla namo, som jag hörde idag när jag jobbade bara
 
Hej från en hunrgig Emma! Jag kanske ska äta ett päron eller nåt. Äsch det gör jag sen, det går ju liksom inte att äta päron och blogga samtidigt för päron är kladdiga. Seriöst, ät inte ett päron med någon du dejtar om det inte är seriöst, typ päron kommer vara överallt. Eller kan ni äta päron utan att det rinner? I så fall är ni konstiga. Så, det var allt från päron-bloggen, nu kan den vanliga bloggen börja. Och igår var jag himma och vi fick se bilderna på huset! De hade skrivit mäklar-texter om allt, så vi skrattade mycket åt "eftertraktat familjerum" och "till vänster finns ett trevligt rum..." (det var matkällaren, hur trevlig kan den va liksom). De hade också tagit med bilder på hästar och grejer, som finns typ 1,5 km bort, men det är väl...relevant säger vi. Imorgon kommer folk på förhandsvisning detta är faktiskt orimligt nerve wracking och det är inte ens jag som säljer.
 
Sen åt vi hursomhelst kycklingpasta och tittade klart på vikar of dibley-grejen, och sen mushmushmush förstås. Det var svinspännande, men min favorit åkte inte ut! Vi skrattade jättemycket åt att alla säger så självklara saker ("vaaa, ska någon åka ut idag?") och att en av de tävlande är fullkomligt obsessed av att prata om sin son, som han pratar om som om han vore död, men han är inte död. Sen nämnde han plötsligt sin fru, som aldrig kommit upp, och jämförde henne med pizzadeg? Så vi undrar nu om det är hon som är död istället. Jag och mamma hade orimligt roligt åt detta kan jag meddela. Vi åt också half baked-glass med banan till vilket är det godaste någonsin. Jag och mamma såg lite gilmore och sen gick alla och la sig och jag väntade på sömn i hundra år.
 
Men idag gick jag upp på morgonen, åt frukost och jobbade. Jag skrev en text till en tidning (!) och sen pluggade jag lite, vilket innebar att jag skrev om DID fast det inte hade med något att göra. Det makade ändå liite sense jag lovar. Vi åt thaimat till lunch och mäklaren kom förbi, så vi roastade stockholmare med honom, och sen åkte jag till stan för att träffa Alex. Vi fikade och pratade om psykologer, brist på lokalsinne och väldigt mycket om lägenheter i Eslöv. Vet ni hur billiga de är eller? Det är sjukt i huvet! Och nu är jag här och det är också Lilla. Hon hälsar haj. Så nu ska jag hänga med henne, ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0