Dina ögon de log, jag ba gav och du tog och mitt hjärta ba dog

Rubriklåt: Mitt hjärta bara sviker med med newkid, hans cover på loreen i så mycket bättre och som är en kickass jävla låt bara
 
Hej och hallå! Jag sitter i soffan och lyssnar på gilmore guys och äter kaka, så livet är ganska bra. Och igår efter blogget kom mamma hit och vi städade. Det är så rent här nu hallå! Vi hann också prata om att vara klumpig och förvirrad och andra sämstheter, och sen åkte vi him. Där åt vi lax- och räkpasta och tittade på mushmushmush, där vår hatperson fooortfarande inte har åkt ut. Vi är kränkta. Seriöst, hon är nails on a chalkboard. Men efter stängning var en dröm som vanligt. Jag och mamma tittade på en massa gilmore girls och jag var allmänt knäpp, men det var en bra kväll och vi drack gott vin och åt årets sista semla. Muuums.
 
Idag vaknade alla jättesent och jag sov dessutom efter frukost, men sen jobbade jag. Eller nej, jag pluggade, det måste tydligen separeras så folk förstår (säger Alex). På eftermiddagen kom mormor och fikade, vilket var supermysigt för jag supersaknar henne, hoppas hon får sin sprutjävel snaaart. Jag fick klart min uppgift och nu är jag hemma, förlåt jag bloggar supertråkigt blä men jag mår åtminstone bra och äter god kaka så vem bry liksom. Med det sagt, ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0