Ingenting jag minns ingenting jag ser, ingenting jag kan ingenting jag vet

Rubriklåt: Eld möter is med Wilmer x, från cirkelskivan jag fick förra veckan och därför lyssnade på igår, men låten hade jag i mitt liv förut och den är ett big mood
 
Hej och hallå! Nu tror jag att jag har vaknat igen. Det var...svårt att vakna. Men i lördags var jag ju i osby, som jag sa, och det ska jag prata om nu. Vi började med att skämta massor om toapapper och konstiga texter från tidningar om till exempel att vara "mord-död". Hatar när man är mord-död, då är man som Annoushka sa "verkligen död, då har man till och med blivit mördad!" sant. Men när vi hade tramsat klart om detta var det dags för podd med Robert. Då pratade vi massor om patriarkatet och sånt, så det kan ni se fram emot!
 
Sen blev det mat under en jävla massa kaos. Jag anser att Robert och Annoushka borde ha ett matlagningsprogram. De tycker absolut inte det och det tycker jag är: tråkigt. Men till slut fick vi i oss hamburgare och allt gick bra! Annoushka fick till och med hälla vin vid bordet, starkt moment tycker jag. Vi åt en knäpp efterrätt som vi ofta gör och sen spelade jag in en till podd med Annoushka om tårtor och föreningar. Så nu behöver jag inte podda på tusen år! Eller så ska jag inte tänka, för då kommer jag bli jättesen med nästa podd för att jag har stängt av poddhjärnan. Vem ska jag podda med? Någon i Stockholm kanske? Ge förslag snela! Men ja, vi lyssnade på härliga låtar från 2005 (jag var on fire) och somnade mycket sent.
 
Igår var jag jättejättetrött men vi åt frukost och sen pratade vi massor om manshat och annat sånt. Det är inte lätt när vi pratar om det för vi har så totalt olika åsikter. Jag var också ett geni och blandade ihop orden chaufför och författare, så jag sa "de har ju bokat en skånsk chaufför med flit" och de andra bara vad i hela friden pratar Emma om. Men sen åkte jag hem och sov hela vägen och sen när jag kom hem i...sju timmar. Sju timmar! What the fuck! Så dagen var helt kvaddad såklart, men jag hann prata med Linus i alla fall och också hans tjeja. Hon var skånsk och roastade honom när han gjorde korkade saker, så jag gillar henne! Sen sov jag igen, typ, och nu...är jag här. Äter singoalla och chillar och ska väl...fortsätta med det. Ha det bra så ses vi imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0