Should we forget about the past is that how you cope, should we drink a little more of the rum and coke

Rubriklåt: All love med fletcher, som vi hörde igår och som jag älskar och dessutom pratade jag om rom & cola med Linus igår för jag vill dricka det snart. Måste ordna!
 
Hej från...wait for it...balkongen! I mars? The fuck? Men oroa er icke, det kommer bli rövkallt imorgon igen. Men nu strålar solen och jag sitter här ute och tittar lite halvt på Felix som är på inne i lägenheten. Which of course means att Stella är här! Men vi börjar från början och igår träffade jag Alex. Vi jagade uteservering och hittade café & le, som är ett lame ass café tyvärr men de har iaf en innergård. Där det inte var sol men ändå. De borde riva bion så det blir sol där, tycker jag, jag menar kan vi inte bara lägga ner hela idén med bio? Ba stanna hemma och titta töntar. Eh, hot take Emma. Men ja vi satt där och pratade, mest om Alexs nya lägenhet, och efter systemet och annat sånt mötte vi upp Stella vid tåget. Och hon hade sin nya supersexiga skinnjacka på sig som har en miljard nitar! Seriöst flippar ur för att min tjej bara går runt sådär.
 
Vi köpte te och godis och åkte hem och sen hade vi en så bra kväll. Vi tittade en massa på todd in the shadows, lyssnade på musik ("jag gillar den här låten, om du vill göra slut är det helt okej") och framför allt pratade vi så himla mycket. Om alla Stellas kultur-släktingar och andra släktingar, om game of thrones och hur töntigt det är (jag listade allt jag visste om den och kom på sju saker tror jag), om att min hjärna håller på att falla sönder (jag kom inte ihåg nåt om nånting!), om att skilja på verk och person (höll på att skriva "värk och person" med ä, hur fan gör man det) och en massa annat. Bästa på länge! Sen sov vi i hundra miljarder år och idag har vi chillat, pretty much, typ tittat på Felix och ätit i omgångar och jag har typ fått min cykel såld so there is that. Så, förutom allt som går åt helvete så mår jag väldigt bra, vilket jag såklart har skuldkänslor för men som Stella sa "man kan bara känna det man känner, för något annat går liksom inte". She's right. Och nu känner jag sol! Och fåglar, fast just nu mest fiskmåsar, och glädje. bra sätt att avsluta mars på, tycker jag själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0