The devil's gonna get you if I don't first

Rubriklåt: Do your worst med Rival sons, en låt som jag och Robert gillar helt enkelt
 
Hej mitt i natten! Det är verkligen natt nu inser jag, woops. Hoppas jag vaknar ordentligt imorgon. Men det ska jag inte bekymra mig om nu, utan blogga. Och igår efter blogget åkte vi till Osby, med en mycket märklig chaufför som obsessade över bencin och körde konstigt. Jag är blessed som inte ser, har jag insett, för Stella berättar att chaufförerna kör läskigt hela tiden. Nåt bra ska jag ju ha för att inte ha några ansiktsbollar.
 
Vi kom hursomhelst fram till Robert (Annoushka var hos sin familj) och där lyssnade vi på mer eller mindre märklig musik och åt middag, utan sagor tyvärr. Men sen var det mellotimes! Vi roastade alla bidrag (särskilt sångstilar) och fascinerades av syntolkningen som alltid, så livet var mycket trevligt. Vi drack märklig fanta ("jag mindes inte att den smakade såhär?" "det är för att den...inte gör det...") och jag blev oerhört kränkt över resultatet. "nu måste vi skicka en till töntig pojke!" brölade jag flera gånger. Jag hatar töntiga pojkar :( Vi hann lyssna på mer musik och prata om Bruce-konserter och att onlyfans är världens sämsta grej, och sen åkte vi hem med samma chaufför som var extra kaos. Ibland höll han inte i ratten säger Stella. Kan vi låtsas att hon inte sa det...?
 
Idag åkte Stella ganska tidigt, men vi hann äta glass och kramas. Sen har jag bara bingeat reddit-videos och vilat och försökt plugga, pretty much. Och nu ska jag sooova som en liten bäb I am hype.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0