This is what makes us girls, we don't stick together cause we put our love first

Rubriklåt: This is what makes us girls med Lana del rey, en vintrig låt i Stemma-listan som jag tycker mycket om. Jag tramsade och sjöng den som en töntig transfob-låt idag, typ att det är bröst och livmödrar som gör oss till girls. Funny jokes.
 
Haj haj! Här sitter vi och tittar på todd igen, och Stella är sovig så jag får skynda med detta. Men jag måste få dricka upp mitt vin unge! (Hej Annoushka det är ditt vin jag dricker) Och blogga måste jag såklart också göra. Det har varit en gosig dag, men den började med att jag hade en massa mardrömmar bläää. Så jag sov som en stock hela förmiddagen förutom när Stella pausade sina lektioner och även då var jag typ helt död. Kunde typ inte röra mig. Jag kom upp till slut, men bara en stund, för sen låg jag mest och tittade på videos för jag kan inte tänka sammanhängande tankar. Stella däremot pluggade och grejer och dessutom har en av hennes tweet gått fucking viral! Seriöst den har tusen likes. Jag är missunnsam men också stolt. Vi lyssnade på stemmalistan och jag var lite extra kär, som en tönt, så jag bara tjatade om varför jag älskar henne. Rimligt. Vi hade också samtal om dragqueens och annat jag genuint inte förstår, för jag är en korkad cisflata tack och hej.
 
Vi köpte sen maxmat och tittade på mästerkocken. Vi hyllade våra tjejer och pratade om vad vi skulle ha gjort, som man ska, och drack milkshake...jag gjorde det med exakt hela mitt fejs. "Jag tänkte att du menade nästan, men det är verkligen överallt!" that's right I'm hot. Och nu tittar vi på todd och jag har druckit vin och rivit tablettkartor. fattar ni att Stella tar med sig tomma kartor till mig? Hon är fan the shit. Så, det här blev mer ett hylla stella-inlägg än något annat, men ändån. Godnatt gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0