While you've been saving your neck, I've been breaking mine for you

Rubriklåt: Make up your mind med Florence + the machine, som jag hörde igår och bara just det this song fkn rules. Such 2015 vibes holy shit
 
Hej och hallå från natten! Stella snarkar. Hon är: söt. Jag är kall och ska snart krypa ner till henne. Så, nu när jag har flexat om mitt gosiga liv ska jag blogga om idag. Det är inte en så spännande dag, men äsch vem bry. Jag sov först massor, såklart, men sen åt jag lunch och var mycket duktig till exempel genom att tömma diskmaskinen (det är tydligen väldigt svårt för mig) och sätta igång en tvättmaskin. Jag fick en medalj-emogi av mamma.
 
Sen fick jag en ännu bättre presang nämligen min tjeja som kom hit! Vi firade hitkommandet med att lyssna på en ny dokumentär vi hade hypat, vilket var både hemskt och mysigt som det ska va. Fast jag var extremt korkad för jag fattade inte hela konceptet lol. Vi lyssnade också på ett nytt mord, som var riktigt kul, och sen åkte jag och handlade. Jag och pappa pratade om olika sångare i olika band och vafan de hette egentligen (men jag gissade alltid på gitarristernas namn, vilket åtminstone är skills bara fel skills) och jag köpte viktiga saker blablabla, och sen har vi bara tagit det lugnt. Tittat på reddit och kramats och haft det bra, och nu sover Stella som en bäb som sagt. Så, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0