Bortom mörkret finns en evighet

Rubriklåt: Tusen och en natt med Charlott Pereli (så stavas det väl ändå inte), som vi sjöng igår och som är något av en grej i mitt life
 
Hej från Onnas hem! Det är lite förvirrande, för jag ska inte blåga om att vara här, utan om min lilla resa till Uppsala. Igår åkte jag dit som jag sa och möttes av Linus, och efter inköp av drycker och annat viktigt tog vi oss hem till honom. Han bor literally tio meter från busshållplatsen och ändå tar han typ aldrig bussen? Det är så sjukt!
 
Väl där lyssnade vi på mer eller mindre märkliga låtar, åt nuggets och pratade en hel del om teologi och tramsiga saker vissa kristna tycker (det borde de inte!). Vi drack cider och glitterfisk (hallon-shots som typ glittrar), lyssnade på en massa av våra gemensamma låtar och framför allt spelade vi och sjöng. En amazing version av "lät du henne komma närmre" (när jag kom ihåg orden), fina stämmor och en hel del trams för att jag inte kan komma ihåg ett enda ord när jag har druckit 1 klunk. Vi åt chips och dipp med stor pasion (särskilt Linus) och pratade om varför folk tror som de gör (jag försökte förstå, men det kom alltid till "ja men varför skrev de som skrev bibeln så?" vilket inte helt funkar för actual kristna) och annat som jag inte riktigt kommer ihåg. Men det var en mycket bra kväll! Idag vaknade vi och åt chipsfrukost och pratade om bland annat skyddshelgon (jag bestämde mig för att bli skyddshelgon för lesbiska, system och starka känslor) och sen åkte vi till stan och träffade hans tjej Sofie. Vi åt lunch på max och de mobbade varandra, jag och Sofie spekulerade i om hennes basker blir mer eller mindre lesbisk för att den är gul (hon tror mer, jag vet inte) och efter ett tag åkte jag hem till Stockholm, men alltså inte hem. För nu är jag hos Onna och läser en oerhört hemsk bok! Den är heeemsk och jag skriker mycket! Men med om det imorgon, godnatt blågisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0