If you're just some habit that I gotta break, I could clear my system in 90 days

Rubriklåt: 90 days med P!nk och Vrabel, en så otroligt bra låt som jag precis hörde
 
Hallå hej jag har inte riktigt tid att blåga men imma still do it! För jag har bloggat alldeles för dåligt lately, särskilt om roliga saker. Jag ska berätta om igårkväll också, men här kommer en lista på lite roliga saker:
1) Stella berättade en så rolig grej från sin barndom som jag vill dela. Hon, hennes mamma och bror var på nåt tornerspel-live, men det regnade och Jack mådde jättedåligt så Anja var surig på honom. På vägen hem kräktes han. Sen ritade han en teckning när de står ute i regnet. Jack kräks rakt ut, Anja är en jävul som säger "gnel inte!" och Stella säger "det här är en trevlig dag". Detta är det roligaste jag har hört tack för mig.
2) Folks svar på quizet! Bordet bredvid oss, vars papper vi rättade, var hur kul som helst. De svarade bland annat "fire eller nåt säkert", "bra låt" (blinding lights var det) och en massa könsord när de inte kunde.
3) Igår bokade jag en dagsbiljett till Sweden rock! Så jag, Robert, pappa och Olle ska vara där och se dropkick murphys, alestorm, nightwish och en massa fler! Hyyype!
 
Så, det var det jag missat. Det som också har hänt är att igår började på spååååret! Vi åt lax med en massa romsås och var superhype, men vi var såklart sämst. Särskilt resor är vi båda sääämst på! Men det gjorde inget, för Jason och Marcus var underbara och alltså ja jag har en boycrush på Jason japp. Jag har en liten bi-period just nu ibland är det så. Stella kallade mig för kåtslagsemma vid ett tillfälle, I deserved it. Så ändå kul, trots vår sämsthet, och sen var det en myslig kväll. Jag fick berätta för henne om nashville ("så om jag skriker att vi vill mörda jeff så vet du att svaret är ja"), vi räknade knäppa saker (jag har fått henne att bli nästan lika knäpp som jag) och jag pratade med Lilla om att vara snäll mot idioter, pizzor och en hel massa annat jox. Jag saknar min lillasysteeeer! Och nu måste jag fixa mig så jag kan ta mig iväg från mitt hem, men ni har i alla fall koll på lite kul saker som hänt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0