Ingen vet vad den här fabriken gör

Rubriklåt: 35 med Jacob Hellman
 
Hallå från en annan soffa! Nu sitter jag i "lilla soffan", och Stella är i stora soffan. Det låter verkligen som att vi undviker varandra när jag bloggar lol. Men jävlar vad jag har blogg att blogga, för vi var ju på konsert igår! Eller ja först åt vi mat och babblade, men sen åkte jag, Stella och Robert till Malmö. Fast det där åkandet gick inte så bra. Vi satt på ett tåg i nästan en timme och väntade på att få åka, så vi undrade om det ens skulle bli någon konsert, men då hann vi prata om Bruce, cirkel-regler (jag hade faktiskt en viktig fråga, så det var inte bara trams okej Annoushka) och annat jox, men sen fick vi åkaaaa! Vi hann se sista låten Mathias Alkberg körde, som var bra men dåligt sjungen tyckte jag, och sen kom Hellman! Han var så braaaaaa! Han körde massa nya låtar, till och med en som var så ny att den inte var med på skivan (tänk om man fick mer musik från honom we are not worthy!), Kitok dök upp och de körde en jättemyslig version på tusen dagar härifrån, alla verkade ha så kul på scen och, framför allt, mellansnacket. Här kommer några exempel:
-"jag vet inte hur många låtar ni har känt igen, och det spelar ju i stort sett ingen roll."
-En lång harang om att han såg en kille spela av en sträng och sen berätta en jättechill historia. "det blev jag imponerad av." ok då vet vi
-"Grattis, höll jag på att säga, jag menar tack!"
-"Ni vet hur det är när man ska göra en stor grej, till exempel bli avrättad..."
-"när jag var här 2019 berättade jag en massa om den här låten, så det ska jag inte göra nu, ni som var där får berätta för de andra."
"Vi har bara en låt kvar och det är den här!"
-""Att mellansnack är information är en villfarelse. Det är nåt annat."
 
Så det var ju en jävla resa alltsammans, och så kuuul! Tågkaoset fortsatte, så vi ringde efter skjuts och när vi kommit hem pratade vi lite innan alla sov. Och idag åkte Robert, vi chillade här hemma, Stella övningskörde och sen åt vi (jag, Stella och föräldrarna) lunch på shady burgers. De var väl okej, men inte bäst i stan på långa vägar. Och sen såg vi så mycket bättre, men jag undrar om det här inlägget blir för långt om jag ska prata om det? Nä skitsamma vi kör! Detta är mina tankar:
-Melissa sjöng två ord på engelska! Om hon bara svär också så kan jag dö lycklig sen
-Stenström-låten som Peter tolkade verkar ju jättebra! Ska lyssna in mig på den sen.
-Andreas verkar riktigt nice. We stan a pitebo och hans tolkning var väldigt fin och snyggt gjord.
-Kaspers och brödernas tolkningar av varandra var tråååååkiga, fast brödernas gick åt countryhållet och det klagar man ju inte på!
-Jag gillar Maxidas energi så mycket, hon är så festlig. Inte min favvotolkning men jag gillar hur hon tänker med tolkningarna.
 
Så, nu jävlar har jag superbloggat klart, för nu ska jag iväg! Hejdå gänget!

Kommentarer
Postat av: Tilda

Ja DO LYSSNA på Thomas, det är en av mina absoluta favoritlåtar med honom! Älskade Peters tolkning också den var så jag vet inte indie-i-mello kinda vibes typ vilket jag egentligen inte brukar vara ett stort fan av men det var najs

2021-11-21 @ 01:46:36
Postat av: Tilda

Ja DO LYSSNA på Thomas, det är en av mina absoluta favoritlåtar med honom! Älskade Peters tolkning också den var så jag vet inte indie-i-mello kinda vibes typ vilket jag egentligen inte brukar vara ett stort fan av men det var najs

2021-11-21 @ 01:46:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0