Killarna gör gang signs fast de bor i Bromma

Rubriklåt: Barn av vår tid med hov1, Stellas absoluta favoritlåt från i år och särskilt rubrikraden börjar hon nästan alltid fnittra åt. Söt är hon
 
Hallå från en lite mer vaken Memma! Vi lyssnar på Emilie Autumn för närvarande, som är...till och med för konstigt för mig. Blir förvirrad av det mest, kanske som de flesta känner om Regina? Synd för er i så fall, och synd för mig som inte gillar Emilie så mycket. Stella lagar mat och är allmänt huslig, så jag gör också viktiga saker, som att blogga! Nä jag skojar men jag tänkte ändå göra det. Och igår efter blåget köpte vi pizza (i enorma kartonger!) och såg sista knutby-avsnittet. Det var ganska tråkigt, tyckte jag, för själva morden är inte så spännande tycker jag. Men allt sektigt var creepy som vanligt. Sen läste vi och åt glass, blev fly förbannade över vad vi läste men hade annars en bra kväll.
 
Idag har Stella skolat och varit smart, jag har väl varit mindre smart men ändå. Vi har sen lyssnat på nya flashback, skrattat åt oerhört tramsiga saker (som "värmlands största knarklangare"), berättat hemska saker från internet för varandra och haft det bra. Och nu tror jag att jag gillar Emilie mer för det kom bra fioler! Jag hade glömt att hon var queen på fiol. Kan vi få fler fiol-queens som gör musik tack? Det önskar jag mig  i julklapp tack. Det och mindre ryggsmärta. Och en årsförbrukning cola helst. det var min önskelista, ses imorgon med mer nonsens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0