Leaves become most beautiful when they're about to die, when they're about to fall from trees when they're about to dry up

Rubriklåt: Time is all around med Regina Spector, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå från sängen! Jag tittar på nashville och Stella tittar på hela Sverige bakar, så vi har det bra. Livet är mysligt, till exempel igår, för då bakade Stella bananbröd! Med choklad i! Fattar du vilken bra tjejbo jag har? Det var så gooottt! På kvällen lyssnade vi på det första avsnittet av flashback forever, som Stella inte hade hört, så det var en resa, och sen låg jag vaken och tittade på nashville till alldeles för sent.
 
Idag har jag gjort något coolt, nämligen träffat en ny skrivkompis! Hon heter Ella och jag, hon och hennes bebis (!) gick till husby gård, ett jättemysigt ställe nära mig, som har hembakt fika! Saker man inte vet, och som inte ens tjejbo har berättat. Så jag åt fudgekaka och vi pratade och skrev en massa och resonerade om våra manus. Riktigt kul! Så fint ställe och så snel person och bara hype! Och nu ligger vi här, eller nä nu gick Stella upp. Hon ville dricka te innan vi lagar mat sa hon. Hon är en knäppo, men jag älskar henne. Så jag mår bra, och just det, vi har en ny router nu! Vilket ju fan är bäst! Så, vi ses sen, ha det bra gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0