Let's make a night we won't remember, I'll be the one you won't forget

Rubriklåt: Timber med pitbull och kesha, en redig banger som spelades igår, tyvärr när vi inte kunde sjunga med vilket var ytterst kränkande
 
Hallå från sängen! Här ligger vi och chillar och har det bra, men vi är hungriga så snart ska vi gå upp. Jossan klöser på sängen som en rimlig katt. Och igår var a hell of a dag! Vi började starkt med att se så mycket bättre, så hääär kommer mina tankar:
-Bröderna tog alldeles för mycket plats på ett jobbigt sätt, men de tolkade min bästa cherrie-låt och det var faktiskt rätt bra.
-Stenström gjorde en kul version på jag saknar dig mindre och mindre, men tog bort alla de bästa bitarna!
-Ingen Melissa-sång idag :( men kul att se bäb-melissa sjunga the rose!
-Men viktigast av allt, queer things! Jöback sjöng om att ligga runt med olika män, hur magiskt, och sen kom maxida och gjorde eloise magnifikt queer! Kom ut ur garderoben maxida challenge
 
Så, sen tog vi det lugnt ett tag, men sen åkte vi iväg med Sara. Stella körde mycket bra och vi hämtade balkong-golv hemma hos Stellas mamma, som vi sen konkade in här i lägenheten woop. Under körningen pratade vi om cancer, artister som tröttnar och "blir något", att slipsar är jävulens påfund och annat härligt, men när vi kom hem var vi supersena så vi fick åka taxi till festen. Linn (en i Stellas kompisgäng) överraskades! Vi kastades in i ett mycket märkligt rollspel om vampyrer, som vi kanske inte var så hype på direkt, men vissa levde sig verkligen in i karaktärerna och det var ändå härligt. Jag och Stella sökte oss mest till Rasmus och vi tre utgjorde en härlig homo-hörna bland allt kaos. Där åt vi pasta och kacklade om allt möjligt, framför allt Rasmus nya kille och dåliga skämt, och jag skammade honom mycket för att han inte hade några transvänner och inte umgås med så många queers. Hur överleeeever han ens? Så kvällen gick, vi åt svingoda kladdkakor (en med äpple i hallå vad gott) och rollspelet utmynnade i nån slags märkligt klimax, med rubriklåten som väldigt ofrivilligt soundtrack. Sen blev det mer dansigt och vi åkte hem, där vi pratade om mer eller mindre deppiga saker och sen sov som jävla stockar. Detta var min tid sen sist, kanske inte så exceptionellt bloggat men vem bry, vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0