Made all my moments your own, just fucking leave me alone

Rubriklåt: Happier than ever med Billie Eilish, en jävligt bra låt som jag vibeade till hos Onna
 
Hej från Memmas sovland! Jag är knappt en person, let alone 2, men jag har tillräckligt mycket att berätta om från igår så det gör inget. Ett tag efter blogget kom Kiti och det var dags för adventsfika! Vi åt den svingoda apelsinchokladkakan och drack en massa julmust och hade någon slags impromptu terapisession. Vi pratade om allas våra olika problem och var väldigt öppna och alltså det är svårt att förklara men det var en så fin stund och fan vad jag älskar dem.
 
Sen åkte jag in till stan för middag hos Stellas mamma. Vi drack glögg och åt mystisk mint-knäck (som jag först mobbade ut och sen älskade) och pratade om den absurda teckningen och en massa annat jox. Sen åt vi jordärtskockssoppa (som var så god!) och läskig pasta, och pratade en massa om rock-operor om knäppa intressen, hur min blind-hjärna fungerar, bergarter och en jävla massa annat, riktigt bra kväll! Körsbärskaka intogs (Elis ville väldigt gärna att det skulle vara ljus på tårtan, för Peter fyllde år, jag håller med!) och efter lite mer prat åkte vi hem. Och här tittade vi på så mycket bättre! Här kommer mina tankar:
-Melissaaaaa! Satan vad bra hon var!
-Jag är lite kär i maxidas mamma måste jag säga. Daniels pop-jojk var rätt nice.
-Men alltså, moonika mac. hon heter alltså Lisa? Jag är förvirrad :( och hon verkar inte så spännande.
-Kan vi prata om att arvingarna och freak kitchen har en conection? Kaaaan vi prata om det? Så jävla coolt!
-Tur att hela grejen med popcicle och arvingarna togs upp, men jag var långt ifrån imponerad av tolkningen. Vilket väl inte är så konstigt, men ändå.
-Jag var inget fan av Maxidas tolkning, tills hon listade namn i slutet. Fy fan vad sorgligt :(
 
Så, det var det! För idag har jag bara och endast legat i sängen. Men jag är uppe nu, så helt körd är jag inte. Ses när jag vaknat eller nåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0