Väldigt nära men långt ifrån, Kista centrum och Santiago

Rubriklåt: Passa dig med Miriam Bryant, för det är både en låt Onna gillar och en som passar för jag var i Kista igår lol
 
Hej från Onna-soffan! Vi lyssnar på bokar och pratar om folk och relationer (folk är dåliga på det!) och hela lägenheten luktar kaka för Onna har baaaakat! Om några timmar får vi äta kaaaka! Och jag har haft ett mysligt liv sen sist, men tyvärr inte sett så mycket bättre, så ni får vänta tills imorgon med att höra mina tankar.
 
Igår efter blogget åkte vi in till Kista och där träffade vi Linus! Han var där på business så vi tyckte att vi bannemig måste hänga. Vi satte oss på espresso house och pratade bland annat om Arne som inte jobbar på apotek (Linus hävdar att många Arne gör det, pga julmusten, som ju alltså inte är döpt efter någon Arne), elevhem (hans tillhörighet är klurig!), korkade politiker (ett gemensamt intresse för Stella och Linus), våra kriminella banor (Linus blev chockad över att vi stulit saker i våra lives) och en massa annat. Jag hade otrolig otur med min julmust, vi bondade över saker man kan säga till folk när man går förbi deras samtal ("har du verkligen tänkt igenom detta?" vann) och många skratt skrattades innan vi gick åt olika håll.
 
Sen åkte jag hit och här har det såklart varit bra. Vi läste klart boken vi läste sist och i slutet kom det lesbiaaaans! Wooohoooo! Vi åt god korvstroganoff, var upprörda över idioter som vanligt och lyssnade på kul låtar. Och idag har vi ätit äggröra och Onna har bakat, vilket är ungefär det mysigaste jag vet. Huuuur är Onna singel? Det borde ju inte gå! Så jag har det bra, och vi ses imorgon och då ska jag berätta hur god kakan var!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0