Can't shake the feeling that I'm just bad at healing, and maybe that's the reason every sentence sounds rehearsed

Rubriklåt: Getting older med Billie Eilish, som vi hörde igår och det är en banger bara
Shass: Jodå, en del av ostskräcken är borta nu, framför allt har jag lärt mig vilken sorts ost jag kan och inte kan äta.
 
Hallå nu är jag hemma igen! jag sitter i soffan och tittar på lyxfällan, nyss en tjeja som i princip aldrig hade lagat mat. Jag hardcore rellade till detta lol. Men jag ska bli bättre på deeet! Det måste jag fan! Och på tal om mat, igår var det ju tacopaj med stora mängder ost på schemat. Den var så goood! Satan vad bra hon är på att laga mat den där. Sen spenderades kvällen med att lyssna på musik (det råkade bli många låtar som jag nån gång relaterat till olika boys, woops), dissa min musiksmak ("väldigt bra skiva, Emma" är svårt att förklara men en stark burn) och tramsa, mycket bra tid. När Onna somnat lyssnade jag på ny musik, som jag ofta gör, och till slut sov även jag.
 
Idag har varit maximalt gos. Vi har lyssnat på en massa bokar, bland annat min egen bok (jag blev typ berörd lol?), det lesbiska eposet stjärnor utan svindel (jag har aldrig läst den och var mycket upprörd och engagerad lol) och en del harry potter ("en sak jag tycker är konstig i harry potter..." "jaaa!"). Vi åt också äggröra och bacon, babblade och vilade en massa, och så gick denna dag. Jag åkte hem och träffade den söta ledsagaren som bor i husby (hon är så söt och liten, som en glad docka! Fast liksom...inte lika nedvärderande!) och nu har vi ätit pasta och överbliven kalkon. Och lyxfällan är igång, Sherlock spinner och stångar sin mor och allt är som det ska. Så, en glad Emma idag, så ska man ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0