Det var som fyrverkeri när du drog mig intill dig och sa Louise, kan det alltid vara vi?

Rubriklåt: Sommarn är över med Estraden och nån tramsig dude, lite knäppt att ha ett random namn i rubriken men får rys när hon sjunger sitt namn <3

 

Hallå hej bloggen funkar inte! Det är måndag kväll och klockan är tio över åtta. (obs nu funkar den så ja det publiceras när det ska!) Älskar att facebook är nere och jag ba ”okej då bloggar jag” men den är också nere ffs? Störigt är det. Men jag ville ändå få det ur världen och blogga om igår, när vi var hos Stellas mamma för att fira den något berömda mormorn. Jag fick träffa Saras Lasse at long last och jag råkade introducera mig själv med att prata en bra stund om hur bröstmjölk funkar och smakar. Jag var den enda som hade smakat så de tyckte att jag var konstig. Det är jag också. Men de hanterade detta och vi fick lammgryta och sen plommonkaka med spritgrädde (Stella fick inte veta att det var sprit i grädden förrän hon åt den och jag skrattade mycket åt henne för jag är så snel) och pratade om olika förorter, att bli sjuk på skidresor (att vara på skidresa är lite sjukt regardless) och en massa annat jox. Men Stella var i starkt behov av tentaplugg, så vi åkte hem tidigt och hon pluggade järnet. Vi var otroligt barnsliga och pratade om olika kuk-lagar och sånt man gör, och jag och polly och lyssnade på podd och var supportive. Sen kunde vi inte sova på natten och pratade istället om sexklubbar, könsidentitet och utseende-dealbreakers (något vi inte alls förstår).

 

Idag har Stella tentat och jag har haft en ångestdag. Har verkligen bara legat i sängen och lyssnat på podd och sovit idag. Starkt av mig. Jag har i och för sig också intagit quality content så som en flata som återskapade outfits från my immortal och gick runt offentligt i dem, med sin tjej som Draco. Seriöst hur kan något vara så ikoniskt? Nä jag vet ni fattar inte. Och just det, jag ska avsluta det här inlägget med att, som jag lovade, berätta om mina konstiga drömmar! Här är några jag haft lately:

-Jag träffade Alex (som i den Alex som brukar läsa bloggen) igen och hen var jättesur på mig för att jag typ var för självisk? Så hen ville inte berätta saker ur sitt liv för mig för jag skulle ändå inte lyssna trodde hen ☹

-Robert hade någon fest och jag åkte hem tidigt, men det var inte med flit, eller alltså jag ville åka men märkte plötsligt att jag redan hade åkt. Men sen blev festen jätterolig och de åkte på en massa äventyr (oklart vad eller hur detta hände) och jag blev jätteledsen att jag missade allt det.

-Pappa fick någon slags cancer och vägrade all behandling för han hade kommit fram till att han skulle dö. Så det behövdes inte, tyckte han. Han hälsar att han ska undvika det i riktiga världen.

 

Så it’s a wild ride. Ses imorgon när bloggen funkar hoppas jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0