Hunger only for a taste of justice, hunger only for a world of truth

Rubriklåt: All that you have is your soul med Tracy Chapman, från veckans cirkelskiva
 
Hej och välkomna till ett såkallat mellaninlägg! Ni vet ett sånt där inlägg där inget vidare har hänt, men jag kan ju inte halka efter, så here we are. Det som har hänt i icke-händet är bland annat detta:
-Vi har ätit korv med bröd, för vi älskar korv med bröd. Alla som inte älskar korv med bröd (hej Annoushka!) har fel och det är sant.
-Vi har lyssnat på livepodden vi såg live och skrattat. Elinors sånginsats var inte med, så vi är mycket nöjda med att det var exklusivt.
-Katterna har bråkat och bråkat för Sherlock är en jävla unge som stör alla andra. Blir trött på henne :( tur att hon är så sanslöst söt. Imorse försökte hon fälla ihop min dator för den kränkte henne.
-Vi har städat lite, för det behövdes. Nu ser det inte ut som totalt haveri här hemma.
-Jag har å cirkelens vägnar lyssnat på norsk metal. På norska alltså. Och det sjukaste var att det var riktiga bangers! Jag var underhållen!
-Och nu lyssnar vi på nya flashback och Stella ordnar med räkningar och grejs. Fint skareva. Snart ska vi åka till kista och ordna grejor, och sen blir det faktiskt grejor som händer. Varje dag! Här blire hålligång på bloggen! Och kanske guld och gröna skogar men det kan jag inte lova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0