I would kill him if you let me, I would kill him quick and easy

Rubriklåt: Thumbs med Lucy Dacus, en helt fantastisk låt som får mig att tänka på min älskade tjejbo som fyller år idag och dessutom mord
 
Hallå hej från kylan! Det är så jävla jävla kallt i den här lägenheten I can not. Kommer avlida tack å hej. Men jag är glad annars, förutom att min tjejbo har jätteont i sin dumma höft :( men ja annars glad. Och igår var det dags för livepodd! Vad blir det för mord skulle livepodda och jag, Stella, Sara och Onna var där! Det var så många tjejor dääär <3 och alltså detta sjuka att gå på teater! Dröm! De spelade tjejmusik när vi skulle gå in och jag och Onna var superhype och folk drack bubbel (inte jaaag jag är kränkt) och sen var det dags för mord. Det var så jävla kul! Vi skrattade svinmycket åt tramsiga smeknamn, fotografer, saltade stories och så otroligt många andra saker, och Elinor sjöng låtar och livet var underbart! Förutom att det var trångt och jobbigt men ändååå.
 
Vi skulle ha ätit på pinchos efteråt, men de var jättesena, så vi åkte hem och åt maxmat och såg finalen av kändis-mush istället. Maja vann inte :(( vi är kränkta! Men vi kramades och hade det bra, och idag fyller min fölsegris-tjeja år! En snel man var här och fixade vår diskho (han var bäst!) och det är det som har hänt idag, men vi ska tydligen in till Kista snart tycker Stella. Det trodde jag inte att hon skulle vilja pga ont men jo tydligen. Så ja, vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0