Kanske har jag fel men jag tyckte att du log och jag tänkte, att om jag dör blir det för detta leende jag dog

Rubriklåt: Du var inte där för mig med Lisa ekdal, som jag hörde nu precis och sa "det här är ju en bra låt, egentligen"
 
Hej från Onnas hem! Vi lyssnar på mysiga låtar och hon lagar mat under många utrop som vanligt. Hon har ett bra matlagningsflow idag säger hon, så allt är bra här. Det hade Stella igår också, för då lagade hon kofta, ja det heter tydligen så? Det är indiska köttbullar som var väldigt goda. Vi såg en dokumentär om föräldrar till skolskjutare, vilket var väldigt heartbreaking men också spännande, det är ju en så jävla konstig situation. Liksom först blir man orolig för att någon kan ha skjutit ens barn och sen ba...aha...det var min unge som gjorde det. Woops. Stelt.se osv. Sen grävde vi ner oss djupt i Stellas familjehistoria, vilket tog mycket mer tid och energi än vi trott, men jävlar vilken resa vi tog. Inte mycket jag kan blåga om tyvärr, men spännande var det. Vi var uppe sent och skrattade åt "jag gick hem och svor", "fan vad jag sitter och väntar!" och andra exemplariska meningar.
 
Idag sov vi som stockjävlar och sen såg vi Stellas gudmor på tv som debatterade med en dansk om provocerande konst. Hon tyckte det var töntigt, jag håller fan med. Dansken tyckte att alla skulle kränkas konstant. han sa typ exakt så. Och sen åkte jag hit och här har vi sörgt att ingen vet hur man använder instrument längre (särskilt trumpeter säger Onna) och haft det bra, och snart blir det middag! Det blir mycket ost säger Onna, för om det inte är för mycket ost så har hon inte lagat det. Sjukt att jag gillar hennes mat trots det eller hur? Aja, ses imorgon när jag är ost-förgiftad!

Kommentarer
Postat av: Shass

Jag minns bestämt att du inte dog efter att ha ätit min pastagratäng heller (att du fortfarande bloggar är ju ett klart bevis på detta), och den var det också ost på. Du kanske har övervunnit ostskräcken utan att märka det. ;)

2021-10-24 @ 13:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0