Men jag tar livet på för stort jävla allvar, på för stort jävla allvar

Rubriklåt: Allvar med vonna inget, en härlig punkdänga som spelades i pausen i söndags och då påmindes jag om den
 
Hallå hej från soffan! Stella pluggar upprört och lyssnar på flashback, jag äter punchpraliner, allt är bra. Jag fick punchpraliner i presang av Sara när hon kom hit! Det var "till oss", men det är ju bara jag som äter så goda saker, så mohahaha. En annan grej från helgen jag inte berättat om är Stellas yngsta brors nya tatuering! Han har tatuerat in ett växthus, för "jag puttade in (andra broren) i ett växthus när jag var liten! Och min kompis hade en stol på magen och jag ville också ha något random." Fucking kingen är han!
 
Men det är inte det jag ska prata om, utan mitt life, och igår gick vi som jag sa in till Kista. Eller obs vi åkte tunnelbana vi är inte on drugs. Där åt vi mat och pratade om par på tinder (sjuk företeelse), och köpte en tårta! Det finns ett jättefint tårt-place där som säljer fiiina och rimligt små tårtor. Så vi köpte en riktig fölsedagstårta och när vi kom hem åt vi den, och mummmms! Den var sjukt chokladig och goood och inte ens lite torr! Perfekt liv! Vi tittade på diverse grejer, skrattade åt tramsiga saker som "jag ska bara uppdatera min plan" (det skulle jag, men det lät oerhört tramsigt) och "alla mina planer har gått på tok för ni klantade till det!" och sånt. bra kväll var det och Stella fick mindre ont!
 
Idag har varit ganska jobbig, mest pga dumma konflikter om dumma saker som nu är lösta, men jag är ändå ganska slut av det. Så jag trycker in punchpraliner i käften och snart ska vi ta oss ur huset som vuxna människor. Look at me som åker iväg såhär många dagar i rad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0