My sweet Jenny I'm sinking down, here darling in youngstown

Rubriklåt: Youngstown med Bruce Springsteen, både min och Lillas favoritlåt med honom vilket alla som faktiskt gillar honom tycker är otroligt konstigt
 
Hej från skåååne! Jag chillar i soffan i lägenheten och pausar mellan mina olika partaj. Det är inte lätt. Jag kom fram med tåget som jag sa och när jag kom hit fick jag kolasnittar med daim som mamma hade bakat. Bortskämd ska man va! Efter att jag sovit en stund körde hon mig till Lilla och där var det gooos! Vi drack cider, lyssnade på peppiga hiphoplåtar och hade det bra och sen åkte vi till family pub för äventyr! Vi fick hjälp av den snelaste servitören, åt pizza och såklart lekte vi för vi var ju på bar! Lite "ha eller va" och sen klassisk gissa fråga tänka, vilket resulterade i att vi sjöng skämtlåtar och var allmänt lyckliga. En märklig man kom fram till oss och bad oss berätta roliga historier (vi hade inga), det var fotbollsmatch och "vi" vann (woop) och det var bara så jävla härligt att vara tillbaka på vårt allra bästa sunkhak.
 
Vi kom hem, åt donuts, drack lite sammetsvin och tramsade som vanligt. Vi var ibland ganska seriösa och pratade om bokkaraktärers familjer och anknytningar, och ibland var vi mer bara töntiga. Sen sov vi (inte så bra någon av oss) och idag hade vi den gosligaste morgonen! Lilla gjorde äggröra, vi lyssnade på stråklistan och efter äggröran fick jag varm oboy också vilket ju är det bästa. Har saaaaaknat lilla-morgnar! Och nu är jag tillbaka i lägenheten och pausar som sagt, ses i nästa paus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0