You might have better cards but darling you're giving yourself away

Rubriklåt: Lucky med Karen Jonas, en myslig countrydänga som jag hörde precis
Marie: Uuuusch ja jag vet! Det är så farligt! Och by the way, Eddieboy är både vampyr och rik. Var de får sina pengar ifrån när bara en av dem jobbar har jag ingen aning om.
 
Hej från mitt oerhörda trauma! Jag upptäckte precis att Stella också gillar en justin bieber-låt, fast hon har mobbat mig jättelänge för att jag gillar en! Fyyy fan vilken taskig tjejbo jag har! Ska byta ut henne mot en snelare tjejbo på momangen. Nä okej det kanske jag inte ska, istället ska jag kanske blåga om mitt life och vår kväll med några av Stellas vänner. Vi tog oss till bromma (inte flygplatsen) med hjälp av jordgubbsfanta och godis (älskar färdsnacks på korta resor) och hem till Olivia, som jag inte har träffat så mycket. Julia och Lotta kom också dit och vi satt på balkongen (inglasad så vi dog inte kall-döden) och pratade om kronisk smärta, att man inte måste ääälska sitt jobb och att vara picky eaters. Sen åt vi smörgåstårta (ingen tror att jag gillar smörgåstårta, det gör jag! Oftast.) och pratade om kända feminister och deras eventuella diagnoser och hur de förstör, för de är dåååliga. Okej alltså inte alla men de vi pratade om är dåliga! Sen hade Olivia fixat en massa små sötsaker, till exempel rökta lakritsfiskar och polska choklad-kokos-grejer som var jättegoda. Då fick vi höra stories från polen om fanatiska män och modiga lesbians och vi bondade om att vara rädda för att folk höjer rösten. Att inte alla är livrädda för det boggles my mind. Sen var det dags att åka hem och Julia körde oss till en station på blå linjen så vi slapp åka buss och hålla på. Vi såg också synskadade-vägskyltar och jag försökte förstå varför blinda hängde i bromma? Ingen vet!
 
Idag har Stella tentapluggat, så vi har båda totalt spårat ur och skriker mest knäppa saker till varandra. Jag har lyssnat på musik och pratat med Lilla och varit en mask, men hennes plugg-hjärna har smittat av sig på mig för allt jag säger är konstigt. Huuur ska jag vara normal med min svärfamilj ikväll undrar jag? Vi får väl se, ses imorgon bloggfolk. Då ska jag berätta om konstiga drömmar jag har haft, för det har jag tänkt göra länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0