He's the kind of thunderstorm that takes all day to brew, I was always in the way when he'd come tearing through

Rubriklåt: Run med Emily Scott Robinson, och varför är en liten saga...Vi tittar en del på fatal walter nu och han har en videoserie om en sjuk man som heter Lucas. Lucas är besatt av att få en 18-24årig tjej (han är 41) och bor i Spocane, vilket han tjatar om hela tiden. Så jag kom på att jag hade en låt i mitt liv om en tjej som gifter sig med ett as i just Spocane! Så jag visade den för Stella och den handlar verkligen om Lucas hypotetiska fru. usch.
 
Så, längsta låt-grejen ever, men hej! Vi tittar på walter och diskmaskinen skvalar på. Och jag mår ganska bra idag skulle jag ändå säga! Igårkväll blev en ganska bra tid, trots min konstiga sömn och ännu mer konstiga ångest. Vi fixade potatis- och purjolöksoppa och lyssnade på nya flashback, definitivt en ny favorit, som vi skrattade mycket åt. Jag fick försvara min kink för gitarrister (men banjo dock, herrejävlagud banjo!) och sen vrålade jag mest om att man för fan måste veta hur många dagar månaderna har. Stella visste inte detta och kan inte lära sig säger hon. Huuuur? Men kul var det, fast sen fick jag mer ångest och kände mig mest sämst. Men vid 01 la vi oss och vet ni? Jag somnade faktiskt, trots min dag av sömn! Sjukt!
 
Idag var det dags för en höjdpunkt, socialhögskolan! Jag var rörig och kaotisk som vanligt, men vad smarta alla var. En tjej ställde typ fem frågor (älskar när det händer) och när en annan tjej ställt den berömda frågan om hur jag ser när jag drömmer fortsatte hon med att hon inte heller ser i sina drömmar. Alltså en seende som inte ser i sina drömmar! Jag fucking tappade det för har ni någonsin hört något så intressant i hela era liv?Vi pratade om afantasi, att inte ha några inre bilder, och att det nog hängde ihop. Jag älskar fan hjärnan! Så det var hypigt, och sen har jag lyssnat på min twilight-podd (lol) och Stella har tentapluggat. Hon gör detta genom att skrika och gorma om sina uppgifter, vilket är väldigt gulligt. "Det behövs inget avtal eller nåt sånt piss, så de är ett enkelt jävla bolagshelvete" svara exakt så på tentan snela. Så, det är det här som händer i mitt lilla life, ses allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0