"Orimliga" dealbreakers

Jag tycker att i princip alla har för låga standards på sina partners. De accepterar både det ena och det andra och när jag pratar om dealbreakers brukar folk säga att jag är picky. Men det tycker jag man ska va! Jag tycker genuint inte det finns någon poäng med att dejta om man ba accepterar en massa random blaj från personen/personerna? Och nu pratar jag inte om att dela värderingar och så, för det tar jag som fkn självklart (iaf med de viktigaste), utan lite mer tramsiga saker. Så nu tänkte jag lista några av mina mindre "rimliga" dealbreakers! Obs att jag inte skulle dumpa någon dirr för något av det här, men risken finns. Så, jag funderar på dumpning om hen:
-Har problem med mitt coladrickande / sockerintag. Någon som inte gillar socker vore väldigt svårt, men ännu värre om hen har issues med vad jag äter.
-Inte har ett aktivt musikintresse. Hen måste inte bara lyssna på musik utan aktivt ha åsikter om musik, annars vet jag legit inte vad jag ska prata om.
-Inte bryr sig om harry potter. Jag skaffade ju mig en lillasyrra som inte har läst hp, men hon bryr sig i alla fall!
-Tycker att man bör prata korrekt eller på något annat sätt har problem med att jag använder konstiga ord. Folk som säger "prata ordentligt" eller nåt sånt går bort.
-Har problem med att jag inte alltid kan prata svenska. Jag måste tyvärr vara med någon som antingen kan och vill prata engelska med mig eller som hanterar att jag gör det.
-Är helt fysiskt och psykiskt frisk. Det låter lite sjukt men en person som aldrig haft den typen av problem kommer jag ha väldigt svårt att bonda med.
-Är lesbisk men inte tycker det är särskilt intressant. Det hade varit oerhört svårt för mig att hantera någon som bara casually är lesbisk, eller casually är vad som helst för den delen.
-Tycker att svordomar är jobbigt. Det vore...komplicerat.
-Är intensiv och hetsig i diskussioner. Om jag är en hypocrite: japp! Men jag menar inte radikal eller arg, utan just intensiv, typ såna som "gillar att argumentera". Nope.
-Inte kan prata om sex. Det måste man kunna! Man måste kunna prata om allt, men det tycker jag är ganska elementärt.
 
Det var ett litet gäng. Ha fler dealbreakers, gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0