We're all tryna fill the lonely, drugs rule everything around me

Rubriklåt: D.r.e.a.m. med Miley Cyrus, som jag nynnat på till och från under dagen pga knark-programmet vi såg
 
Hallå från min soviga värld! Seriöst jag sover så mycket nu. Det är nice, för man vill ju alltid hänga i den sköna sängen, men blir ju inte jättespännande blogging content. Men detta har hänt på ett ungefär:
-Stella har gått i skolan och lär sig om bolagsrätt nu, vilket tydligen är jättesvårt. Jag kan verkligen inte gissa vad som ska vara svårt och inte märker jag.
-Jag har läst om många fler mardrömsdejter. Där har jag lärt mig att hönor är fira djur, att man ska kolla ordentligt vad man menar innan man ghostar någon och som vanligt att folk är riktigt psycho (och fettfobin är reaaal).
-Vi har lyssnat på ett radioprogram om en tjej som inte visste att hon var gravid och plötsligt fick en bebbe. Kan kännas uttjatat men det var en så bra intervju! Fick sen förklara för Lilla att det inte bara var en mardröm, för den här tjejen ville ha barn, bara kanske också vara förberedd. Det finns nämligen människor som vill ha barn. Sjukt, tyckte hon.
-Ja jag pratade med Lilla och fick höra om hennes kaosiga lilla life. Att det ska gå mer än två veckor innan jag får krama henne är ett jävla trauma!
-Vi tittade på ett program där snickar-Anders undersökte knarket i Sverige. Vi skrattade otroligt mycket åt "jag trodde inte att någon skulle komma fram och vilja köpa knark av mig!", att knarkpolisen heter Lennart och just ordet knark, men blev också ledsna när de visade folk som dött av missbruk osv.
-Sen såg vi första delen i svt:s nya serie om prostitution. Så jävla jävla jävla jävla mörkt. Intressant musikläggning dock, en massa fina låtar som jag vill få tag på! Förvånande nog bara en jag kände igen.
-Och nu tittar vi på bar rescue. Baren vi ser nu hade precis råttbajs i en drink, men de har söta bartenders, så jag är underhållen. Stella har mest ont. Reumatism är dåligt :( vi ses imorgon hursomhelst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0