You helped turn my culture into a parody, milking laborers for your prosperity

Rubriklåt: Wish you would've been a cowboy med adeem the artist, en så bra jävla låt som vi lyssnade på och pratade om igår
 
Hej från tåget till Skåne! Det är ju det här sjuka att vi åker till lund på besök nu och sen åker hem. Tillsammans. det är bananas! Jag tror att Stella lyssnar på flashback (förvånande va va) och jag tittar på redditklipp och ska snart äta choklad. Ambitiöst värre. Och igår var också en ganska icke-ambitiös dag, för vi gjorde inte mycket. Vi hade bara tänkt vara hemma, men Sara (mostern) skrev och frågade om vi ville ut och köra och det ville vi såklart. Stella tränade på fickparkering och vi körde ut till havet där vi satt på en bänk och rökte / passivrökte och hade det bra. Kändes som malmö att se lite hav! Fast alltså jag får så många C-flashbacks när jag åker runt i bil sådär, det är lite jobbigt faktiskt.
 
Vi kom hem och på kvällen gjorde Stella äppelpaj (!) och vi hade ett bra samtal om hur viktig rubriklåten är och att Stella kan saker om country och politik som jag aldrig pratar med någon om för ingen fattar. Blev helt fnittrig av det för jag är så rimlig. Vi tittade på en av mina bästa reddit-killar och Stella älskade honom (!) så det blev en massa nice guys och sånt. Bra och myslig dag helt enkelt, och idag har jag mest sovit förutom när Stellas boendestöd var där för då fixade vi i ordning en massa saker. Och nu åker vi neråt och imorgon ska Stella köra upp och nu jävlar ska det bli bra det bara ska det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0