Nu kommer jag tillbaks till en värld jag aldrig lämnat

Rubriklåt: Nu kommer jag tillbaks med Linda Bengtsing, för ibland måsste ja ge lite uppmärksamhet till gamla okända schlager-bops! Seriöst älskar den här jävla låten och vi hörde den i d-moll-listan igår
 
Hallå hej nu blev det länge sen. Så kan det gå. Och natt blev det dessutom, men det är ju inget nytt. Igår var det hursomhelst söndag och då kom Onna hit och hängde, och lämnade tillbaka min telefon. Det var väl tur det så jag kan...använda den till...saker. Hon tycker att jag borde ha en doro-telefon utan tal för jag använder den så sällan. Det tycker (faktiskt) inte jag. Men ja vi hängde, lyssnade på konstiga låtar som ni ser, åt fiskpinnar och sen kladdkaka (ej hembakt obs) och pratade om konstiga namn, hur sjukt Onna tycker det är att man säger någons namn under sex (hon vill hellre bara ha ett random samtal säger hon) och hur taskig Onna var i Stellas dröm för jättelänge sen. Hon tyckte att våra tallrikar luktade lik :( Drömmar är så jävla weird.
 
Och idag har det varit måndag och vi har mest fixat hemma. Tvättat hundra lakan, städat och diskat en massa och sånt, så nu ska jag bara tvätta en maaaaassaaaaa kläder imorgon också. Sen är det...säkert dags för någon annan syssla. Fan. Aja...vi har också ätit fisksoppa och skrattat massor åt knäppa skämt (som när jag sjöng en sång om svett on the bopps, som i bröst, men till melodin av blood on the leaves...det är en hemsk melodi att sjunga på så ni vet) och haft det bra. Och nu kan ingen av oss sova så vi gick upp och ska äta nattmacka och ha det bra en stund. Innan jag avslutar detta dåliga inlägg vill jag nämna detta: Idag fick man veta tre deltagare i så mycket bättre, tre personer hörde av sig till mig om detta viktiga och alla tre fokuserade på olika deltagare. Det är bevis på att mitt brand är bäst. Det var allt, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0