Thought I packed it all but I forgot my heart

Rubriklåt: So far away med Amanda Jenssen, för vi lyssnade massor på henne igår och den låten hade jag typ glömt hur bra den var
 
Hallå från tröttma och tröttla! Vi sitter i soffan som två skal av människor och Sherlock sover som en liten sten bredvid oss så det blir trångt i soffan. Hon inte bry. Men ja, det är lördag har jag hört och igårkväll kom ju Daisy och Alex tillbaka! De hade varit i Umeå och vänt, så livet var ju rimligt. Vi köpte maxmat och babblade på, och sen spelade vi in en till podd! Och jävlar vilken hejdundrande podd det blev! Lång som fan, men riktigt kul också. Vi drack sen bubbel (i alla fall Daisy och jag), lyssnade på Amanda Jenssen och pratade om traumasaker som vi tydligen gör, musik och en massa annat. De är så mysliga och snela och jag är så glad att ha dem i mitt liv!
 
Imorse släpade vi oss upp, åt frukost och vaknade till, men när de åkt sov jag såklart som en jävla sten hela dagen. Så vi har inte gjort mycket idag kan jag säga, mest kramats och tittat på jox. Nu ser vi en hemsk dokumentär som vi ofta gör och jag längtar redan till nästa sömn. Det kommer bli amazing. Rimligt av mig osv, men vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0