Tre grejer idag bara

Om detta bara är ett inlägg för att kunna skriva det jag vill skriva? Korrekt analys. men detta är tre grejer idag:
-Alltså vi har fått Jossan tillbaka och jag vill prata mer om det. Hon låg ju i sängen häromdagen, och idag låg hon på mig och slickade på min hand! men more importantly, hon gömmer sig nästan aldrig och leker som besatt med en random leksak hon hittade och verkar må så jävla bra. Jag trodde faktiskt inte att hon skulle gå tillbaka till hur hon var innan men det verkar fan bli så!
-Fakking färdtjänstansökan alltså, kan vi prata lite om det. Seriöst, det står inte ens var man ska skicka möget. Jag kommer lösa det alltså, men det är så sjukt att det inte framgår? hur ska jag veta detta tänker de? Och att alla frågor handlar om kollektivtrafiken...jo alltså jag kan åka den, men då hamnar jag ju ba på en tunnelbanestation? vart ska jag gå sen, menar ni?
-Dagens anledning till att bli arg på cisheteros: om man träffar någon som presenterar sig som "henrik", som man jobbar med i flera månader och folk säger "han" om, hur kan man då kalla den personen för "hon" och tjej? Alltså om någon heter fakking henrik? Ja jag är arg på Henriks kollegor för de är dumma i sina huvuden och hen orkar / vågar inte rätta dem så jag vill göra det. Vill ba bröla "henrik är ingen tjej era dumma korkade töntar!"
 
Så, det var tre grejer. Bara sådär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0