Du skulle se prince på mina axlar

Rubriklåt: Där jag hänger min hatt med norlie & kkv, som vi prat-sjöng och tramsade om innan idag. Vi råkade säga "skriker mitt namn" istället för ditt namn, så Kiti sa att hon vill springa runt på en fest och ropa sitt eget namn. "Kitiara, har någon sett Kitiara?"
 
Hallå och hej, nu har jag varit på äventyr! Det var bara ett helt vanligt blindhusäventyr, så inte så jättespännande. Jag kom till Onna och vi började läsa en ny fosterbok, onna har läst den men jag har den inte än så jag hade ingen aning om vad som skulle hända. Det har jag fortfarande inte för det är en så konstig bok! Jag förstååår inte vad som händer i den! Men det jag förstår är att Onna gör väldigt god mat och den åt jag, fläskkaré med pommes som det ska vara. Bästa livet, och sen kom Kiti! Vi sjöng tramsiga låtar på ännu tramsigare sätt (typ som vildvittror och sånt) och pratade om hur sjukt det är med kärlek, Kitis besatthet med bilar och annat jox. Så myslig tid!
 
Och idag var det pannkaksfrukost! Med baaarnen! De var så roliga och knasiga som vanligt, typ med sången "det regnar på bussen, nej det gör det inte". Säg en bättre sång nä det kan ni inte. Vi åt goda pannkakor och sjöng och pladdrade och hade oss, och alltså det är mitt mjukaste ställe! Och sen läste jag mer i boken och vilade, och sen åkte jag hem. Jag blågar inte så särskilt intressant men jag har haft en så bra och snel tid hos mina homies. Och nu har jag en fancy klänning för nu ska jag på date night! Om Stella lyckas ta sig upp ur sängen, för hon hade precis en nap. Bästa är hon. Ses imorgon ungdomar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0