I remember every first kiss

Rubriklåt: Summer paradise med Simple plan och Sean Paul, dels för otroligt somrig tramsdänga vi hörde igår och dels för att alltså vad menas? Every first kiss? Man kan bara first kiss-a någon en gång? Elleeeer?
 
Hallå hej, vi ska åka snart men jag blågar nu ändån. Och jag ska blåga om igår när vi, som jag sa, åkte hem till Lilla. Stella backade först runt hörn som en jävla king (pappa sa "Emma, kan du göra en applåd" när hon var klar) och sen kom vi till Lilla och satte oss i parken vid hennes hem. Det var jättedeppigt gräs där, men ändå mysligt och vi drack cider och lyssnade på somriga låtar. Det var mycket "var är du när du hör denna?" och därför många sommarminnen. Och stämsång och gos och svalka, det var bäääst! Stella låg mest i gräset och var utslagen, men det var bra ändå, och sen gick vi in och åt pizza. Den var goood och vi var alla jättehungriga så det behövdes. Nu hann jag inte skriva klart innan vi åkte iväg, men är hemma igen och ready to continue. Efter pizzan lekte vi gissa fråga tänka och det var en riktigt bra omgång med många svåra och oväntat nog många spontana rätt-gissningar med typ 0 ledtrådar. Riktigt bra tider och såklart med mycket kramar för alltså att inte få krama sin lillasyrra är det mest rude jag vet i hela världen faktiskt.
 
Vi åkte hem ganska tidigt och hann därför titta på mer vi eller aldrig, och alltså! Alla är så dåliga! Förutom de man hatade först för de är typ inte så dåliga längre? Vilket är jätteförvirrande för man är ju van att hata dem! Oo nu luktar det rök in för att Stella rögar, mums. Älskar röklukt när det är varmt det är så mysligt. Anyway, sen sov vi och idag har vi banemig varit på ikea. Vi skulle prova soffor så vi äntliiiigen kan ha en bättre soffa! Vi tror att vi har bestämt oss och kanske också hittat ett balkongbord som vi kan ha på vår minililla balkong. Förstår ni hur bra jag kommer må då eller? Nej det gör ni inte för det går typ inte att förstå! Och Stella har kört som en expert på vägen dit och hem så vi är stolta över henne. Men nu är det mackätningsdags! Jag är taggad på detta men oklart varför lol. Ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0