Vart ska jag ta vägen nu, hur många pengar äger du?

Rubriklåt: Vem har cigg med little jinder, som vi hörde igår och ingen av oss hade hört den raden innan så vi gjorde en gemensam double take. Är det jag som har skrivit låten eller vad?
 
Hallå från värmen! Jag svettas så det rinner fast jag bara sitter i lilla soffan och vibear. Pappa har satt på 80-talsmusik och det är mysligt tycker jag. Och igår var också bra, först för att jag såklart sov en massa och sen för att Robert kom! Vi skulle fira cirkelens treårsdag (!) och det gjorde vi med mycket cirkelprat och en hel omstrukturering av konceptet. Typ i alla fall. Vi pratade också om våra liv och åsikter om saker, folk som inte kan tillräckligt om musik, olika bands historia och sånt jox. Efter några timmar kom Stella (!) och vi åt kött med riktigt bra klyftpotatis och sen rabarberpaj som mest var råa rabarber med deg på, det blev konstigt men ganska gott ändå. Jag lyckades vara 1 geni när vi pratade om att pappan "ger" bruden på vissa bröllop:
Mamma: Vår kronprinsessa ville göra så, men kungen vägrade.
Jag ropar: Kingen!
Jag är...inte så smart. Robert åkte hem och jag och Stella tittade på vi eller aldrig, som bara blir sjukare alltså. Hoppas vi hinner se ett avsnitt när vi har poddat idag för jag måste se hur det blir när de ska "byta partners"! Är absolut too invested i de här jävla töntarna. Sen sov vi i alla fall och idag har Stella kört och varit king på backa runt hörn och jag har vilat och preppat lite inför podden som ska spelas in. Känner mig trots detta helt opreppad lol, men vi får väl se vad jag har kokat ihop. Och sen ska vi till Lilla så det är en bra dag idag, som ni får höra om imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0