I've got a beach house in Malibu and I'm probably gonna hurt your feelings

Rubriklåt: Beach house med Carly Rae Jepsen, en rolig banger som jag lyssnade på nyss. Den är lite för somrig egentligen men ajaaa
 
Hej hallå det är ingen fara med mig yall. We all good iaf nästan. Och igår hängde jag med Onna. Vi löste lite kriser i livet (okej kan jag vara mer vag än såhär lol cringe-memma) och sen hängde vi här hemma. Vi köpte mat från fancygrillen (mmm jag är hungrig), lyssnade på böcker och det var tryggt alltihop. Vi tramsade en del om vad som är ens "födslorätt" och höll på, och sen sov både hon och Stella och jag började läsa en lång research-bok.
 
Jag var tvungen att gå upp kvart i sex för att lämna Onna vid sin färdis, men sen sov jag som en sten såklart. Sen har jag läst research-boken hela dagen och alltså varning: nästa vecka får ni det längsta manuset ever i era öron. Det går typ inte att klippa i det! Men aja jag kämpar på. Stella kom hem, vi åt en massa gröt och tittade på en dokumentär om en kärring som dödade sina barn pga...mormonism. Vi skrattade en massa åt att Stella hade pratat med alla de utvalda men inte var en av dem och en massa trams. Jag har också skrivit bok ikväll som en king och nu ska jag försöka sova för jag måste gå upp tidigt imorgon. Very exciting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0