Du kan aldrig låtsas va nån annan, jag vet exakt vad som är sant

Rubriklåt: Den sista med Annika Norlin och Mathias Alkberg, för skivan kom idag eller ja nu inatt iiiiii och det är en bra låtjävel
 
Hallå ni! Sjukt att blåga när Stella fortfarande är vaken. Då mår man ju ändå. Och det har varit en okej dag, som började med att Sherlock var alldeles batshit av hunger. Hon slickade på mig lite överallt och var allmänt jobbig, men till slut fick hon mat så hon chillade. Stella åkte iväg för att föreläsa för Jonas elever (gymnasiet) om hur hennes kvinnojour funkar. Hon slaaaktade! Det gjorde inte jag, för jag tittade mest på mentalist och kattgosade och åt ingen mat för jag klarar tydligen inte av att hålla en enda rutin om ingen säger till mig. Hur överlevde jag i sex år som ensamboende? Så jävla weird.
 
Sen kom hon hem och vi fixade hamburgare och lyssnade på halsey. Jag var switchy af men vi kramades, pratade om lolita (sak som ej hjälpte mot swishigheten lol) och såg svt:s serie om hudvård. Det blev mest att vi gallskrek åt sjuka priser, undrade vad fan glow är och törstade efter en finlandssvensk hudvårdsexpert som vi vill ta bakom laggårn. Det får vi tyvärr inte göra. Men vi fick spela in podd istället! Det blev ett ganska bra avsnitt tycker jag, med många takes om religion. Så det blir inte så tramsigt, utan mer serri, men så äre ibland. Och när podden var klar hade klockan blivit midnatt och Annikas skiva kom ut! Jag var otroligt hype och blev inte besviken, kanske inte typ den bästa skivan i hela världen men ändå många bra låtar. Särskilt de svenska såklart, älskar henne på svenskaaaa, men ett par av de engelska var bra. Sen såg vi todd in the shadows best hit songs-lista och den var både bra och jättekonstig, och nu ska vi sova. Tjejorna får kvällsmat i denna stund, så då äre sovdags. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0