Adjö till potatisparen

Hallå och hej allesammen! Här sitter jag och dricker te och ska snart åka så då var det bloggtime. Och igår åkte jag till Osby! Jag köpte cola till tåget, så jag var såklart överlycklig, och dessutom var det en annan blind tjej på tåget. Vi vet inte vem och det kommer driva oss till vansinne. Men jag kom fram och vi tog oss hem förbi tusen stolpar (no seriously det är sjukt många) och Annoushka (som jag väl iofs hade kunnat kalla Anna nu inser jag? Hmm nåt att klura på) visade mig en fruktansvärd text som vi skrattade och skrek åt en lång stund. Språket sög och innehållet var nästan värre. Just trust me.
 
Sen åt vi nuggets med gallerpotatis som vanligt och Robert sa rubriken när han separerade tre potatisar som fastnad i varandra och vi tyckte att han var taskig som förstörde deras relation. Men de var goda i alla fall och jag berättade en "saga" jag hört och vi skrattade åt många system-skämt för vi är jävligt roliga. Wow den meningen var katastrof. Sen lyssnade vi hursomhelst på knäppa skivor där Annoushka ibland kunde artister (-jag kunde en artiiiist! -Ja jo men det var Peter Lemark...) och jag ibland ställde frågor till henne om musiken som hon borde kunna. Dessa kunde hon ej. Vinet flödade, min klänning slog sönder ett glas mitt när jag skulle ringa Stella (det blev kaos men inte så jättemycket kaos ändån), vi lyssnade på riktigt metal-bangers (black metal på svenska med fioler och en catchy refräng yes please) och hade det bra till nästan två på natten. Cray liv ändå.
 
Idag vaknade vi alldeles för tidigt och åt frukost till radion som var knäpp som vanligt, och efter lite babbel åkte jag hem...med samma tåg som ungefär alla i Skåne. Men jag fick träffa det gulligaste barnet of all time! Hon lekte att hon skulle "tjäna" med vikter och grejer, för "jag missade min mojontjäning!" ordning och reda ska det va. Och här "hemma" har vi pepplyssnat inför sweden rock (såååå taggade är viiii!) och jag har fixat lite viktiga grejer, och nu är det nog dags att åka tror jag. Jag ska bara dricka upp mitt te för man måste ju för fan prioritera. Men vi ses imorgon gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0