But I am ready for the storm, ready for the storm

Rubriklåt: The storm med Calaisa, ett band ingen tänkt på på tio år lol men jag älskar den låten och hörde den igår när vi åt lunch
Tilda: Meh, 0 morgonperson around here! Långt ifrån!
 
Hallå från en sönderbränd Memma! "Men du skulle ju låna solkräm", tänker ni kanske om ni läst gårdagens inlägg. Det gjorde jag, men jag smorde jättedåligt! Så min rygg och mina knän är totalt paj och har jätteont. Det är dåligt, men fan vad värt det var! Efter blogget åkte vi till Sickla och blindade oss ut på bryggan. Det var lugnt alltså, Onna har full koll och hittade allt, så vi satte oss på bryggbänkarna och ja alla käppar var safely tucked away. Ni kanske inte minns men sist jag var på den bryggan hade jag inte tänkt på att bänken liksom var kanten på bryggan, så jag la ifrån mig käppen under bänken just for a second och lyckades få ner den i vattnet. rip blenda du är saknad <3 tänk ändå att hon ligger där, det är så sjukt!
 
Onna och Tova badade loss och vi satt i solen och pladdrade på om insatser man behöver, vilken perfekt brygga det är och vilket jävla drömliv vi hade. Jag trodde att Onna sa "life-liv" och Tova sa då att det var ett life-liv på en pinne, men jag rättade dem med att det är ett life-liv på två pinnar. Då menade jag handtagen (eller vad fan heter det?) på stegen, för jag lyckades bada lite genom att hålla i stegen. Så jävla oklart egentligen varför jag inte vågar bada på djupt vatten, men så är det och då funkade det med stege-dopp. Truly ett life-liv på två pinnar! Och vi fortsatte life-livet med att gå till onnas föräldrars lägenhet som var sval och lövly. Där köpte vi hem lunch från bun meat bun, alltså milkshaaaake! Mummms! Vi lyssnade på d-moll-listan och åt med stor pasion och sen kom föräldrarna hem med dunder och brak as they do. De hade varit på ett amazing glass-place, dit vill jag ocksååå! Det måste jag fan lösa nu i sommar!
 
Tova åkte hem och jag chillade hos Onna en stund, men sen åkte jag hem till min tjejbo. Då var jag totalt sönderbränd och helt slut, så jag kollapsade basically och vi åt ägg och kramades och höll på. Och sen har jag sovit och vilat upp mig och lagt upp en ordentlig jävla superpodd! Den borde ni lyssna på tycker jag. Men nu ska jag ta ut soporna och sånt tråkigt innan min tjeja kommer, vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0