Hypnotized by the light, man this must be the life

Rubriklåt: meet me at our spot med the anxiety (fast mest willow ingen bry the other guy), som vi lyssnade på igår i min och Saras lista
 
Hallå hej! Det är lunchtid igen, så vi tittar på um actually, eller nä nu tog det slut lol. Jag dricker påskmust som vi råkade ha här och jag ska snart iväg. Men jag ska skriva ett litet hej här i blågen, och igår fortsatte vara en bra liten dag. Sara och jag babblade om bröllopet och annat som händer i våra lives, hon delegerade uppgifter på löpande band ("då får du skriva en lista till miiiig!") och vi lyssnade på vår systrarna rävås 2022-lista. Mamma frågade om hon kunde få den och Sara svarade "det står systrarna rävås, inte mamma rävås!" jag sa sen att hon kunde det ändå för jag är snelare. ooooch sen fick vi sushi! Laaaaxxxx! Oj jävlar, studenter tar över stan med sina visselpipor. I hate that shit. Ba håll käft studentjävlar. Nä men just visselpipor bothers me lol.
 
Sen på kvällen chillade jag hursomhelst och läste en ny fosterhemsbok. Den är om en jätteung mama, jag älskar såna! Den var dessutom spännande, vilket ganska sällan händer med såna här bokar. Och det var väl det jag gjorde, förutom att prata med min tjeja. Hon inte må :( jag vill alltid att min tjeja ska mååå! Men det blir nog bättre snart hoppas jag. Och idag har det varit morgonkaos (tågen till Svalöv gick inte så Sara fick springa hit och hämta bilen, men bilen kom inte ut ur garaget och mamma skulle till jobbet och ja det var kaos. Men jag, pappa och haddock har tagit det lugnt, och snart ska jag drälla med Saga i stan. Så ska man ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0