Ingen är kär i år, verkar bara va vi två

Rubriklåt: Ingen är kär i år med hurula, bara en låt jag hörde idag
 
Hallå från natten! Är du nöjd nu, Tildajävel? Obs skojar. Jag sitter i soffan som vanligt och dräller, och helt ärligt det är det jag har gjort sen sist. Typ i alla fall. Förutom detta drällande har följande hänt:
-Stella har bakat rabarber- och jordgubbspaj, vilket var spännande för vi hade glömt köpa mjöl. Så det blev paj-ish, men hon var nöjd i alla fall. <3
-Jag har gjort en hel del research, vilket i det här fallet mest betydde att lyssna på olika dokumentärer från sveriges radio. så kan man fan ha det när någon har gjort research åt en.
-Jag har haft ont som en tönt på min rygg :( skärp dig huden, dags att läka nu! Jag vill leva life!
-Livet har tagit otroligt konstiga vändningar för folk omkring mig. Jag är lite i chock ska jag säga. Men livet ska väl bara fortsätta pågå I guess?
-På tal om sämre saker, nu har Billy somnat in. Det är så sjukt att billy the gangsta cat inte ska vara i lägenheten nästa gång jag kommer ner till Lund. "det känns så konstigt att inte ha ansvar för någon", sa pappa om det. Tur att Haddock är där så ofta. Han var hos pappa som emotional support ikväll.
-Nu tänker jag äta mjölkchoklad, dricka leftover boxvin och lyssna på lorde när hon pratar om melodrama. Fan alltså melodrama är mitt bästa album, eller kanske tvåa efter how big how blue how beautiful. Det finns inget bättre. Och så pajade hon allt med solar power som är typ 5/10 vad faaaan ella! you break my heart young lady!
Med det vrålet lämnar jag detta lilla inlägg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha jättenöjd!!
Sorgligt med kissen dock. Det är det sämsta med djur, att de inte lever för alltid

2022-07-01 @ 04:38:43
Postat av: Tilda

Haha jättenöjd!!
Sorgligt med kissen dock. Det är det sämsta med djur, att de inte lever för alltid

2022-07-01 @ 04:39:06
Postat av: Anonym

Ingen aning om hur det blev 2 kommentarer men ja okej

2022-07-01 @ 04:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0