Oh mummy and daddy why can't you hear our cries

Rubriklåt: Jacob's dream med Alison Krauss, och det är en liten story. I högstadiet spelade min lärare den låten när vi skulle ha avslappning och, som rubriken antyder, är den inte så munter. Den handlar om två bebbar som fryser ihjäl! Så igår när vi hörde den sa Onna glatt "avslappningsmusik!" för det är ju helt sjukt att vi skulle slappna av till döda bebbaaaar!
 
Så, hej och hallå! Det är ohyggligt varmt idag, vilket ju är nice, men också lite töntigt. Jag ska gå ut och slola när jag har blågat dock så är inte ett monster. Om inte solen har lämnat mig tills dess that is. Anyhow, igår var jag ju hos Onna! Jag sov som en sopkvast eller nåt, men vi åt ägg och bacon till frukost och sen slocknade jag som ett jävla ljus och sov några timmar när hon skriv. Skrivsooov! Och när jag vaknade från min nap sa Onna "vill du ha en glass?" så vill man fan ha det när man vaknar. Apelsinkrokant-glass dessutom! Sen jobbade onna och jag pågick väl, Kiti dök upp och pladdrade en stund och sen åkte jag hem. Och det var en resa det. Bredvid mig på vägen till centralen pratade några boys om kändisfester: "alla möjliga var där. Erik Saade var där, och Bianka (stavade fel med flit faktiskt) Ingrosso var där, hon spelade på mina trummor!" Som Stella sa, det är inget att skryta om. Men sen kom the star of the show, en amazing hemlös man som sålde tidningar med en fantastisk sales pitch. Denna innehöll till exempel "det här är inte nordkorea, man måste inte köpa om man inte vill!" och "den kostar mindre än en redbull vodka på krogen!" you're not wrong man.
 
Sen kom jag hem hursomhelst. Här har jag läst bok såklart, sovit, researchat och skrattat mycket med min tjejbo åt till exempel varför jag tycker det är absurt att titta på en tiktok med killar som pratar om glass. Det var inte kul alls tyckte jag men Stella hävdade att det kanske hade varit kul lol. Och nu ska jag se hur solen mår, och hur jossan mår där ute för hon är sneaky och kanske klättrar i nätet vilket hon inte fååår. Det är flarligt men det fattar inte hon. Ses imorgon bloggfolk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0