That's the kind of love I've been dreaming of

Rubriklåt: Dinner and diatribes med hozier, från förra veckans cirkel-hopkok
 
Hallå från mitt varma hem! Det är inte ens särskilt varmt ute idag, så jag tycker att lägenheten får get a goddamn grip. Jag sitter i soffan och läser och ska snart åka iväg, men jag hoppas att tvätten blir klar först. Fast det kommer den nog inte vara. jävla 60-tvättar som tar hundra årar.
 
Anyway, igår efter blogget var det pannkakstime! Vi var tvungna att dryga ut mjölet med havregryn, så det blev extremt mättande pannkakor, men också goooda såklart. Vi lyssnade på hozier-hopkoket och båda kände rubrikraden, för alltså visst har man drömt om att ha en flickvän att steka pannkakor med? Sen brände sig Stella på stekpannan och hävdade att hon inte hade drömt om det, men "nu har du en flickvän som kan säga åååh naaaaj!" tyckte jag. Hon höll med. Vi tittade på alla mot alla såklart och jag var extra klängig för jag är pms-memma tydligen. Det får man vara. Vi drack te och tittade på Felix, och sen sov vi som bebbar.
 
...tills 04:50 när Jossan bestämde att hon inte hade fått mat sen mellankrigstiden. For some reason. Hon välte allt i sin väg och petade på mig och var helt jävla unstoppable. Till slut fick jag ge upp och mata ungjäveln. Sen har Stella varit på jåbet och jag har läst, tvättat och haft det bra. Och nu har jag brottom, tror jag, så eh ja detta blev ett kort inlägg vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0