When summers lasted longer than, longer than we do

Rubriklåt: Folkin around med panic! at the disco, en myslig sommardänga från igår
 
Hallå från rävås-balkongen! Jag sitter inte i solen just nu, så det är lite tråkigt tycker jag, men det är fint här ute ändå och fåglar sjunger och jag vilar mellan saker som händer. Och igår var jag hos Lilla! Vi drack bubbel och lyssnade på sommarlåtar medans solen strålade in och sen gjorde hon sin eminenta kycklingsallad. Jag älskar den jävla salladen jag vill äta den typ varje dag. Såklart blev vitlökssåsen för stark, men så ska det ju vara, och vi pratade om katter och möjliga namn på sådana (till exempel potatis, bra kattnamn ju), olika symptom vi dragit på oss på sistone och såklart musik, så det blev en del sång. Vi åt också sombreros och kolabollar, typ chokladbollar med strössel, mummmms!
 
Vi bestämde oss för att gå ut en stund, så vi drog till mello yello och drack drinkar. Lilla fick en märklig drink som hon gillade mycket och vi lekte lekar såklart. Det blev att vi diskuterade vilka vi skulle ligga med av olika alternativ, vilket resulterade i att jag ropade "men jag vill itne ligga med kattungar!" det var så att säga inte det jag menade, utan söta tjejer som ser ut som kattungar enligt oss. Det blev väldigt roligt i alla fall och vi skrattade och sjöng med till alla möjliga låtar som spelades, till exempel the final countdown i höga stämmor och viva la vida med stark pasion. Så ska man ha det! Sen blev vi trötta, så vi åkte hem och sov som stockar.
 
Idag tog vi oss upp och Lilla gjorde äggröra under glatt sjungande på tramslåtar. Den blev såklart god (men hon var inte nöjd) och sen åt vi också kräm, så det var perfekt liv! Jag har saknat min syster så jävla myckeeeet. Och sen kom jag hem hit igen och har pratat om all jävla logistik inför #WeddingTour2022 som ju börjar om ett par månader, och nu sitter jag här och chillar men ska nog gå in och äta en macka ganska snart. Det behövs får jag en känsla av, för vi ska äta ganska läskig mat sen. Men mer om det och andra festligheter imorgon, vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0